Легендата на EMMERDALE  разкри, че е участвал в шведски секс

...
Легендата на EMMERDALE  разкри, че е участвал в шведски секс
Коментари Харесай

Най-дългогодишният актьор на Emmerdale участва във филми за възрастни с рейтинг X преди сапунката – признава, че „Мислех, че ще ме съсипят“

Легендата на EMMERDALE  разкри, че е взел участие в шведски секс филми с рейтинг X, преди да взе участие в сапунът ITV.

Много преди огромния пробив на звездата в сериала, непоколебимият артист взе участие в няколко кино лентата за възрастни.

Ерик Полард от Емердейл, изигран от Крис Читъл, стартира актьорската си кариера в поредност филми с рейтинг X, в това число заглавията Let Us Play Sex, Sex in Sweden и Practice Makes Perfect, преди да се причисли към Dales.

Много по-млади фенове на сапунката няма да си спомнят по кое време Ерик беше осведомен със сапунката през 1986 година като търговец на колела, трансформирал се в крал на нощувката и закуската.

Мъжът на дамите по това време имаше любовна връзка с поредност от дами, от обичаните Вал Полард, изигран от Чарли Хардуик, и Фейт Дингъл, изиграна от Сали Декстър.

Кариерата на Крис за възрастни не е нещо, което той се опасява да разисква намерено, защото неотдавна той седна с The Sunday Mirror и разкри детайлностите зад престоя си през 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР